Известие

Collapse
No announcement yet.

156 Супер 1.8

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 156 Супер 1.8

Ареве не ги ли опраихте тия коли.аз мноо съм доволен от мойта,вози ме ходим на бар с нея.обядваме,пали не гасне,кво искате от тия коли.харчи малко 11 сега, некой друг кво ще каже.Не ги ли оправихте тия бегачки.И кво кат съм от скоро не мога да пиша ли или да пипам.
    Last edited by napoli; d.m.y г., 00:48.
    Казана дума,хвърлен камък.Мълчанието е злато.

Гледам си отскоро, занапред се придържай към правилата, има си раздел за подобни теми. Не е лошо да си обърнеш внимание на правописа, над 10-15 правописни грешки за 2 реда писано, направо е срамно...
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Много си печен и затова няма да обръщам внимание.
      Казана дума,хвърлен камък.Мълчанието е злато.

Comment

Мълчанието е злато!
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
        ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Първоначално публикувано от napoli Покажи съобщение
          Ареве не ги ли опраихте тия коли.аз мноо съм доволен от мойта,вози ме ходим на бар с нея.обядваме,пали не гасне,кво искате от тия коли.харчи малко 11 сега, некой друг кво ще каже.Не ги ли оправихте тия бегачки.И кво кат съм от скоро не мога да пиша ли или да пипам.
          Браво! Много е хубаво че си доволен напълно, както и аз де от мойта талянка
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от napoli Покажи съобщение
            пали не гасне,кво искате от тия коли.харчи малко 11 сега,
            Ако само пали, пък не гасне трябва да гори повече бре.....
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Заключвам тази тема защото не виждам смисъл от нея!
              Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
              sprint tropheo
              155/1.8
              156/2.0 Selespeed

Comment

Working...
              X